Viagra Kapslar Viagra Generisk Levitra Generisk Tadlafil Propecia Generisk Kamagra oral jelly 100mg Levitra 20mg Cialis Soft Kamagra 100mg Viagra Original Kamagra 100mg Generisk viagra 100mg kamagra Oral Jelly Kamagra 100mg Viagra Kamagra Levitra Lovegra 100mg Priligy

Ulfborg Herefords Kødsauce

Tryk på billedet!!!!!!

Tryk på billedet!

Olivenolien kommes i en stor stegegryde (gerne støbejernsgryde). De hakkede løg og hvidløg steges gyldne i olien, Derefter tilsættes den hakkede bacon som ligeledes svitses. Herefter tilsættes det hakkede kød, som brunes under omrøring. Tilsæt så krydderierne (salt, peber og oregano) og rør rundt i gryden. Nu tilsættes peberfrugterne, gulerødder og bladsellerien hakket med en kniv.  Tomater, der er skåret i mindre stykker, tomatpure, hvidvin og piskefløden tilsættes og der røres rundt. Der lægges låg på. Retten  skal simre i 3-4 timer hvor der af og til omrøres. Kødsaucen kan herefter nedfryses i de portioner man ønsker til videre tilberedning af pastaretter.  

Lasagne

Tryk på billedet

 

Tryk på billedet!

 

Lasagneplader

Parmesanost/Grana

Bechamelsauce

Ulfborg Hereford

Kødsauce

Man tager en portion kødsauce (800-900g) som lægges i lag i et ovnfast fad med lasagneplader, kødsauce, bechamelsauce, og med revet parmesan eller granaost  i 4-5 lag. Der sluttes af med bechamelsauce og reven ost. Fadet sættes i ovnen og bager i 30-35 minutter. (Til overfladen er pæn gylden)

Spagetti med kødsauce

Spagetti 

 

Parmesanost/Grana

 

Ulfborg Hereford

 

Kødsauce

 

Der er intet som hjemmelavet spagetti. Når spagettien er kogt blandes den med Ulfborg Hereford kødsauce og serveres med friskrevet parmesanost eller grana ost (Brug aldrig den færdigrevede)
Tykstegsfilet på Weber-grill

Der anbringes et digitalt stegetermometer i midten af kødet. Når temperaturen når 50 grader, tages stegen ud. Lad den hvile tildækket indtil digitaltermometeret viser 58-60 grader. Retten serveres med hjemmelavet bearnaisesauce, græsk salat (med fårefeta)  og bagt kartoffel.

Der serveres en Chateau Paveil de luze 1998 Margaux

 

(Retten tilberedt den 28/10 2000 kl. 19)

 

 

 

 

 

 

 

 

Carpaccio med inderlår fra en Hereford
Tryk på billedet

Tryk på billedet!

1 fed hvidløg pillet og skåret i halve. Saften af en 1/2 citron. 1/2 l ekstra jomfru olivenolie. Friskkværnet peber samt salt. Papirtyndetynde skiver af okseinderlår. Parmesanost høvlet i tynde flager. Grønt til pynt (bl.a. basilikum, persille)

En lille skål gnides indvendigt med hvidløgsfeddets skæreflade. Der hældes citronsaft og olivenolie i skålen og det hele piskes sammen og smages til med salt og peber. Okseinderlåret skæret i papirtynde skiver ( hvilket bedst sker når kødet er næsten frossent). Er skiverne ikke tynde nok skal de lægges mellem bagepapir og bankes ud med kødhammer. Kødskiverne anrettes på tallerkner og pensles med dressingen. Herefter arrangeres parmesanflagerne ovenpå kødskiverne. Tallerkenen pyntes med grønt.
Vinforslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amarone 2005. Luigi Righetti. 

polo ralph lauren outlet lacoste outlet poloshirt damen polo ralph lauren damen lacoste sale poloshirt polo homme polo ralph lauren polo ralph lauren femme polo lacoste polo outlet lacoste polo
Back